Відомий танцюрист Олександр Прохоров полетів на екзотичний відпочинок. Він вирушив на острів Балі. За його словами, 12-годинний переліт того коштував.

Олександр Прохоров

Так, Прохоров подорожує по різних цікавих визначних пам'яток острова. Він вже встиг відвідати острів Убуд, де прогулявся по тропікам, рисовим полям і унікальним індуїстським храмам. Однак найбільше танцюриста вразив місцевий водоспад.

Олександр Прохоров

"Вперше купався під водоспадом. Це кайф, хлопці! Відчуття себе нового, коли сили природи змивають з тебе весь негатив. Особливо на Балі, в Убуде, це особливо відчувається. Мене дуже надихає місцева природа! Вона ідеальна, і бездоганна в своєму прояві", – поділився він.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Олександр Прохоров

Прохоров також не зміг упустити можливість спробувати індонезійську кухню. Екзотична кухня цікава, але незвична для українців. І, за словами танцюриста, не всі місцеві страви припали йому до смаку з-за зайвої гостроти. Натомість, Олександр, із задоволенням їсть свіжі фрукти, яких на острові не мало.

Олександр Прохоров

В Індонезії Олександр реалізував ще одну свою мрію: вперше зайнявся серфінгом. За словами хореографа - це неймовірні відчуття, коли ти стоїш на дошці, і, в якомусь сенсі, приборкуєш стихію.

Олександр Прохоров

"Серфінг - це свобода, підкорення хвилі! Неймовірний емоційний підйом! Бажаю кожному відчути це. Адже, серфінг дає можливість активно спілкуватися з природою, а не тільки спостерігати за нею", – розповів Прохоров.

Олександр Прохоров

Слід зазначити, що на Балі Прохоров пробуде ще тиждень. У своєму акаунті в Instagram танцюрист активно ділиться цікавими відео і фото з відпочинку.

Олександр Прохоров

Олександр Прохоров

Олександр Прохоров

Олександр Прохоров

Нагадаємо, що знаменитого хореографа Григорія Чапкіса втягнули в брудну аферу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", український хореограф Влад Яма відправився на відпочинок з сім'єю спекотного Майамі, звідки вже активно викладає яскраві фото на своїй сторінці в соцмережі.

Також "Знай.ua" писав, що хореограф Влад Яма показав кумедне фото, на якому видно його лису голову, і вона в нього здорово засмагала на спекотному сонці.