Скандально відома російська телеведуча Альона Водонаєва знову відзначилася гучним висловлюванням. Буквально днями російська влада та ЗМІ обговорювали її заяву про те, що зростання материнського капіталу призведе до того, що "народжувати почне бидло", тепер Олена назвала ведучих федеральних каналів "повіями".

Про це стало відомо завдяки інтерв'ю Водонаєвої для Youtube-каналу "А поговорить?".

Альона Водонаєва
Альона Водонаєва

"Хоч мене Мілонов і називав повією, але повії у нас працюють не на панелі, а на федеральних каналах", - вважає Водонаєва.

Альона Водонаєва
Альона Водонаєва

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Олена заявила, що не вірить в те, що ведучі не знають, що відбувається з країною і не знають, що сім'ї з двома-трьома дітьми живуть на десять тисяч на місяць і часом у них немає можливості навіть викликати "швидку", тому що до їх населеного пункту вона просто не встигне доїхати, а в деяких населених пунктах немає доріг. За словами Водонаєвої, їй прикро, що з екранів ТБ говорять про щось глобальне — про ракети, про кораблі, про Україну, про Америку, а не про дрібниці, які важливі зараз.

Нагадаємо, у Путіна вирішили покарати Водонаєву за "бидло, яке почне народжувати": "Штраф 100 мільйонів, бесстыдница", відео.

Як повідомляв Знай.uа Водонаєва відповіла Путіну на "питання кохання": "Бидло почне народжувати".

Знай.uа писав, скандальна зірка "Дом 2" Водонаєва потрясла зухвалою заявою: "Не треба народжувати рабів Росії".