Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість виставила уривок зі свого грандіозного шоу "Діва", яке тепер можна подивитися на YouTube-каналі. Так, артистка позувала, стоячи у величезній підвісний люстрі, примірявши широке довге плаття і виконавши один зі своїх хітів.

"Ви вже подивилися #шоуДива на YouTube? ✨ Який ваш улюблений номер з шоу? Пишіть в коментарях! 👇🏻", - поділилася емоціями Лорак. Фолловери не пройшли повз: "Безумовно, всі номери прекрасні, і кожен номер по-своєму особливий)
Чомусь при перегляді у мене навіть сльози наверталися, ви настільки щира і чесна зі своїми глядачами. Спасибі вам ❤️", "а як відповісти, якщо ВСІ? 😂🔥 ні, ну не можна було просто так красиво все робити, Кароліна.....", "На початку шоу, в образі цариці Клеопатри", "Звичайно 😍Найкраще шоу. Яскраві номери 😻Спасибі Вам😘😘", "Красуня 😍😍😍", "Де ви на барабані з Поля Чудес...", "Шоу приголомшливе👍🏻👏🏻🎉🎉🎉🎉🎉".

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.