Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно 49-річна знаменитість виставила веселе відео з чоловіком, 46-річним азербайджанським продюсером, фотографом і художником Асланом Ахматовим, який повернувся в Україну після досить тривалої відсутності. Так, артисти вирішили провести разом незабутній сімейний день, відправившись з маленьким сином Табризом в парк розваг, що знаходиться у масштабному столичному ТРЦ.

"Сьогодні нарешті всі разом і нам добре! Сім'я в зборі!Малюк щасливий!
Які атракціони ви любите відвідувати ставши дорослими?", - поділилася радістю Білик. Фолловери залишилися в захваті: "Хлопчик чудовий! І ви красені! 👍", "Як гармонійно ви виглядаєте👍Дуже гарна родина!!!!Будьте здорові і щасливі🌹🌹🌹🌹🌹!!!!", "Яка гарна родина😍🙏🏼", "👏🏼👏🏼❤️❤️👍🥰🥰🥰Щастя Вам нехай зберігають ангели вашу сім'ю", "Божечки! Це ж треба бути з татом однаковими 😍", "Щастя вам".

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.