Популярна українська співачка Maruv, яка свого часу виграла Нацвідбір на Євробачення, але так і не поїхала через скандал навколо виступів у Росії, активно веде свою сторінку в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила серію гаряченьких кадрів, позуючи на райському Балі, куди вирушила на канікули з чоловіком Олександром. Так, артистка приміряла яскраво-червоне шовкове плаття з глибоким декольте, доповнивши образ вечірнім макіяжем з акцентом на очах і сигарою.

"Smoking is dangerous for your health ☝🏻(Куріння небезпечне для вашого здоров'я)", - грайливо попередила шанувальників Анна Корсун. Фолловери залишилися в захваті: "Марув хуліганить)))", "Божеее мій😻🔥гармата💣💥😍🔥", "Чудова🔥🖤", "Красуня💙", "КРАЩАА", "Шикарна😻💫", "Немов кадри фільму", "Як дихати", "яка Красуня, приємно дивитися!!! 😍", "sex", "Знову стою одна ... Знову курю, мама, знову ... 😍❤️😍".

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Нагадаємо, MARUV зробила жорстку заяву з приводу Євробачення, не це хотіли почути від неї українці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова грудьми встала за MARUV.

Також портал "Знай.uа" писав, що організатори Євробачення пообіцяли жорстке покарання для України за витівки MARUV.