Популярна українська співачка Maruv, яка свого часу виграла Нацвідбір на Євробачення, але так і не поїхала через скандал навколо виступів у Росії активно веде свою сторінку в Instagram. Нещодавно артистка виставила серію гаряченьких кадрів, позуючи в сонячному Дубай, куди вирушила на канікули з чоловіком Олександром і друзями. Так, артистка влаштувала фотосесію в пікантному бікіні чорного кольору, засвітивши фігуру.

"Goodbye Dubai👋
See you soon 💋 (Бувай Дубай, скоро побачимось)", - лаконічно підписала Анна Корсун, продовживши відпочинок з чоловіком на райському Балі. Фолловери залишилися в захваті: "Супер сексі😍😍😍", "Класна Марув 👍", "Єдріт колотити оце жараа🔥 Відвал всього", "Яка гарна♥️♥️♥️♥️♥️слів немає😉😉😉😉", "Класна фігура", "Фігура🔥", "Справжня, апетитна, чудова Жінка ⭐⭐⭐⭐⭐👍💣", "Красива!!!🇺🇦🔥💕", "Богиня😻😻😻😻Як завжди на висоті💝💝😍😍", "Красуня , вдало відпочити❤️😻".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, MARUV зробила жорстку заяву з приводу Євробачення, не це хотіли почути від неї українці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова грудьми встала за MARUV.

Також портал "Знай.uа" писав, що організатори Євробачення пообіцяли жорстке покарання для України за витівки MARUV.