Популярна американська модель і телезірка з сімейства Кардашьян-Кендалл Дженнер зібрала багатомільйонну армію фанатів у своєму Instagram, яких тепер часто радує яскравими фото зі свого життя. Так, в цей раз зоряна красуня показала незвичайні селфі в дзеркалі, на яких позує у відвертому образі.

Як видно, дівчина сфотографувала себе у ванній кімнаті, на ній тільки червоні трусики і коротка світла маєчка. Волосся Кендалл зібране в недбалий пучок, а на її обличчі біла живильна маска. Але найбільше уваги привертає пухнастий кролик, якого Дженнер тримає в руці і притискає до плеча. У підписі до селфі дівчина написала: "Міні я". А шанувальники почали активно обговорювати публікацію моделі, засипаючи її компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, Кендалл Дженнер перевершила себе минулорічну.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кендалл Дженнер показала, як сім'я Кардашьян відзначила День подяки.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що напівгола Кендалл Дженнер перетворилася на розпусну школярку.