Відома голлівудська актриса з українським корінням Ольга Куриленко, яка прославилася роллю подруги Бонда в знаменитій "бондіані", часто радує фанатів яскравими постами на своїй сторінці в соцмережі Instagram. В цей раз зоряна красуня виклала кумедне фото з домашньої вечірки своїх друзів, куди прийшла в цікавому вбранні.

На новому фото Ольга позує в компанії своєї подруги, вони стоять на вулиці на фоні красивого нічного міста. Як видно, не вечірку актриса прийшла в чорних шкіряних скіні з завищеною талією і темній кофтині з незвичайними рукавами. На її ногах стильні чорні черевики, волосся розпущене і трохи розпатлане, а на обличчі легкий макіяж. У підписі до фото Кириленко розповіла про захід, який відвідала в цьому вбранні, а шанувальники почали обговорювати знімок, засипаючи її компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, українська дівчина Бонда порушила мережа зухвалим чином.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українка з Голлівуду похвалилася фото без макіяжу.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що українська дівчина Бонда закохала мережа незвичайним перевтіленням.