Популярна американська теледіва, модель і бізнесвумен Кайлі Дженнер зібрала величезну аудиторію у своєму Instagram і стала однією з найпопулярніших дівчат в соцмережі. Красуня часто балує своїх шанувальників жаркими фото, і цей раз не став винятком, Калі виклала в мережу жаркі кадри з фотосесії для Playboy.

Як видно, перед камерою зірка з'явилася у відвертому образі, вона зображена на природі, лежачи на ковдрі. Кайлі практично гола – її пружне тіло прикрите тонкою вологою тканиною, яка майже нічого не приховує. Але дівчина лежить на животі, так що побачити можна не все. Її волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж – вона млосно дивиться в камеру. У підписі до фото Дженнер коротко написала: "Playboy outtakes". А почервонілі шанувальники не змогли пройти повз і почали активно обговорювати нову публікацію спекотної красуні.

Нагадаємо, Forbes назвав найбагатших зірок світу, Кайлі Дженнер вже не перша.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що названі 5 найбільш молодих і багатих знаменитостей, Кайлі Дженнер серед них.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Кайлі Дженнер показала, як залишатися стильною в сильні морози.