Популярна українська співачка Слава Камінська, яка виступає в складі групи "НеАнгели", часто радує фанатів яскравими публікаціями у своєму Instagram. Цього разу співачка виклала в мережу миле фото, на якому позує в модному закладі разом з подругою. Виявилося, що у компаньйонки Слави день народження, і вона вирішила привітати її таким знімком.

Як видно, перед камерою дівчата з'явилися в ресторані у красивих вечірніх нарядах. Камінська вибрала довге чорне плаття, яке покриває все тіло, її волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж. Ззаду Слави стоїть її подруга Віка і обіймає співачку, на дівчині кокетлива коралова сукня з воланами, її волосся зібране в акуратну зачіску, і вона теж з макіяжем на обличчі. У підписі до фото Камінська привітала подружку: "@vikel, красива капець. З днем народження ще раз! Завтра розповісте, що я пропустила. Обожнюю. PS: привітайте Віку, й буде всім нам щастя, а їй приємно. Можете під цим фото". Шанувальники не пройшли повз і почали вітати дівчину, а також засипати її і Славу компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.