Молода дружина відомого мандрівника Дмитра Комарова модель і телеведуча Олександра Кучеренко часто радує шанувальників яскравими постами у своєму Instagram. Нещодавно красуня вирушила в рідне місто Дніпро, де побувала на врученні премії "Золотий ананас". Це премія, якою нагороджують найбільш талановитих і знаних персон і компаній Дніпра в різних сферах бізнесу.

Як виявилося, в цьому році, як і в минулому, Олександра отримала цю нагороду і знову прославила рідне місто. На нових фото, які модель виклала в мережу, вона позує у фотозоні ресторану, де проходила церемонія. На захід Кучеренко прийшла в довгому червоному платті оригінального фасону, вона з розпущеним волоссям і вечірнім макіяжем. В руках Саша тримає нагороду – той самий золотий ананас. У підписі до фото вона написала: "Не знаю, що я такого зробила, щоб стати "Генеральним ананасом". Я досить спокійно ставлюся до будь-яких премій і звань, але бути відзначеною в моєму рідному місті – для мене особливо знаково і приємно. Спасибі, Дніпро! Все починалося тут".

Нагадаємо, Дмитро Комаров ледь не став "банкрутом" в Одесі.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Дмитро Комаров з дружиною відверто розповіли про дітей.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаров зізнався, чому одружився з Кучеренко.