Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка вже давно прописалася в Росії, часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Цього разу зірка здорово здивувала шанувальників фотографіями про те, яке воно життя артистів.

На фото, які продемонструвала Світлана, її можна побачити в різних ситуаціях, пов'язаних з концертами. Вона то в гримерці, то на репетиції, то на сцені в різних образах і сценічних костюмах. Цими знімками Лобода хотіла показати зворотний бік життя публічних людей і артистів, підписи до фотографій вона так і написала: "Наше життя". Варто відзначити, що раніше співачка показувала свою ногу з мозолями після перельотів, репетицій концерту і сказала: "Вам ще здається професія артиста привабливо-легкої?". Шанувальники не залишили без уваги таку публікацію зірки і почали активно обговорювати в коментарях.

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.