Відома українська співачка, солістка групи "НеАнгели" Слава Камінська поділилася з фоловеами в Instagram новим знімком. Знаменитість виставила кумедний кадр, прогулявшись по засніженому Києву в довгій парці з хутряним капюшоном і заінтригувавши шанувальників змінами. Так, артистка позувала з кругленьким животиком під одягом, швидше за все, скориставшись фотошопом, адже з правого боку паркан і міст сильно "попливли".

"Під курткою могла бути сенсація😏або хоча б кілька чизбургерів🍔 Або/або — ви за який варіант?)", - пожартувала Камінська. Фолловери не пройшли повз: "Привіт з минулого думаю 😉😂", "Огорожа попливла👍🏻😂", "Міст поплив😂😂😂😂😂", "Годі сенсацій! Я б чізбургер зжерла 🤪", "А там кішка😂😂😂", "Сенсація❤️", "Мужик потрібен поруч класний,щоб декому "утерти носа"!", "Фотошоп;)", "Це хутро з куртки😂😂😂", "Сенсацію хочемо 🔥".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще