Відома українська співачка Анна Сєдокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість виклала трепетне фото з молодим коханим, баскетболістом Янісом Тіммою, який молодший Анни на 10 років. Так, артистка та її бойфренд нарешті похвалилися "поповненням" у їхній великій родині, позуючи з цуценям, якого забирали з далекого Лос-Анджелеса і вже встигли назвати в честь баскетболісти Кобі Брайанта, який трагічно загинув разом з донькою при аварії вертольота 26 січня. Варто відзначити, що у легендарного спортсмена було прізвисько Чорна Мамба.

"Знайомтеся, наш c @janis.timma син MAMBA 🐾
Ласкаво просимо в свою сім'ю, ми тебе шалено любимо ❤️❤️❤️
Наш каліфорнійський хлопець ) Ми його так довго чекали і такий складний шлях пройшли, але він з нами!!!!! І тепер у нього навіть інста є @mambabully , тому що у мене вже весь телефон у його фото ❤️
У нас розпочинається нова сторінка в житті і наша сім'я стає більше! І обіцяю вам це тільки початок 😂❤️ Люблю тебе @janis.timma сильно сильно ! Найважливіше для мене бачити щастя в твоїх очах ❤️", - поділилася радістю Сєдокова. Фолловери ж почали вітати парочку в коментарях, зазначаючи, що їх малюк виявився дуже милим.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Сєдокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Сєдокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.