Популярна українська співачка Maruv, яка свого часу виграла Нацвідбір на Євробачення, але так і не поїхала через скандал навколо виступів у Росії, активно веде свою сторінку в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила серію гаряченьких кадрів, позуючи на райському Балі, куди вирушила на канікули з чоловіком Олександром. Так, артистка приміряла лише міні-бікіні, леопардову накидку і босоніжки на підборах, влаштувавши відверту фотосесію серед густих джунглів і оголивши сідниці.

"Won’t you follow me into the Jungle ?(Підеш за мною в джунглі?)", - грайливо запропонувала Анна Корсун. Фолловери не пройшли повз, однак їх думки сильно розділилися: "Оце хат фотки під'їхали😸🔥", "Марув була набагато цікавіше з довгим та чорним волоссям. А зараз схожа на тінейджера ,щось не дуже🤪😭😓😢", "Мда...Це виглядає не сексуально", "МАРУВ НАВІЩО", "Мдаааа 👎👎👎👎", "Просто секс ! 🔥", "Друга фотка вогонь", "Вогонь!!!🔥🔥🔥🔥".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, MARUV зробила жорстку заяву з приводу Євробачення, не це хотіли почути від неї українці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова грудьми встала за MARUV.

Також портал "Знай.uа" писав, що організатори Євробачення пообіцяли жорстке покарання для України за витівки MARUV.