Скандально відомий російський продюсер Андрій Разін знайшов у собі нові сили і вирішив знову звернутися до публіки й розповісти про справжні причини конфлікту з колишнім солістом гурту "Ласковый май" Юрієм Шатуновим.

Після розпаду гурту, друзі-колеги Андрій Разін і Юрій Шатунов перетворилися на запеклих ворогів, які постійно з'ясовують стосунки. А все це тому, що музиканти не можуть розійтися на дружній ноті і не змогли поділити авторські права на пісні гурту. Про цю історію нагадує портал "Hyser".

Юра Шатунов, скріншот: instagram.com/shatunov.fan
Юра Шатунов, скріншот: instagram.com/shatunov.fan

Разін постійно звинувачує колишнього підопічного у порушенні законних прав того, кому належать легендарні хіти "Мая", а саме ТОВ "Чесна музика": "зараз Юра не має права виконувати пісні гурту "Ласкавый май" без згоди правовласників, які готові так само, як і мені надати дозвіл".

Андрій Разін, фото - korrespondent.net
Андрій Разін, фото - korrespondent.net

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Андрій Разін зазначив, що всі, хто співпрацює з Юрієм Шатуновим і організовує його виступи, "дуже ризикують". Також одіозний шоу-бізнесовий діяч Андрій Разін відверто зізнався, що докладає максимум зусиль, щоб наставити недбайливого "товариша" на шлях істинний: "Але повірте мені, я роблю все можливе, щоб Юра одумався".

А ось Юра повністю спростовує випади колишнього продюсера на свою адресу. Більш того, вже який тиждень поспіль він вимагає від Андрія Разіна доказів його вокального таланту і пропонує йому виконати "Белые розы" без фонограми. Але поки Андрій Разін обмежується письмовими коментарями на теренах соціальних мереж.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Шатунов наважився на рішучий крок заради Волочкової.

Як повідомляв Знай.uа Шатунова підкосило так, що не впізнає і "Ласковый май": горбиться і ледве дихає, відео.

Знай.uа писав, Шатунова з "Ласкавого травня" більше не побачимо? У мережі виклали суперечливі кадри з кладовища.