Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість виставила шикарний кадр, сидячи на м'якому дивані в хмарочосі в панорамними вікнами і рекламуючи затишну піжаму оверсайз тілесного кольору. Так, 41-річна артистка засвітила не тільки струнку фігуру, над якою наполегливо працює, але і помолоділе обличчя.

"Все в наших руках. ✨ Нехай все складається, як ви того бажаєте.", - побажала шанувальникам Лорак. Фолловери залишилися в захваті: "Яка гарна,господи😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍", "Каролін, взагалі законно бути такою красивою???🤤😍Дуже правильні слова!", "Яка красуня ❤️😻😍", "Шикарна😍👑Доброго вечора Вам❤️", "Прекрасна❤️ Діва😍", "Боже мій, яка ви красива🙉❤️", "Красуня ❤️❤️❤️Україночка ти наша🔥🔥🔥", "найкрасивіша дівчина ❤️😍", "Сама ніжність ❤️😘👍🔥🔥🔥", "Неймовірна💕".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, аби не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.