Відома українська співачка Аліна Гросу, яка в минулому році вийшла заміж за російського бізнесмена Олександра Комкова, часто радує шанувальників яскравими моментами з життя, публікуючи фото в соцмережі Instagram. В цей раз зоряна красуня виклала яскраві знімки з Відня, куди напередодні відправилася разом з коханим.

На нових фото, які показала зірка, вона позує в знаменитому Музеї історії мистецтв у Відні, схоже фотографував Аліну чоловік Олександр. На прогулянку дівчина одягла чорну сукню-міді, яка красиво підкреслила її струнку фігуру. На її ногах співачки акуратні черевики, її волосся зібране в недбалу зачіску і обвите чорною пов'язкою, а на обличчі легкий макіяж. У підписі до фото Гросу написала: "Культурне насичення. Хто вгадає мого улюбленого австрійського художника?". Шанувальники у захваті від нових фото Аліни, її засипають його компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала несподіваний талант, фанати у захваті.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Аліна Гросу приголомшила шанувальників неоднозначним заявою.

Також портал "Знай.ua" писав, що гаряча Аліна Гросу в леопардовій шубі згадала 90-ті, вийшло епічно.