Микита Добринін – один з найяскравіших учасників реаліті-шоу "Холостяк", який знайшов на проекті свою любов. Обраницею чоловіка стала молода красуня Даша Квіткова. Зараз закохана парочка відпочиває на казковому острові Балі, звідки часто викладають фото на своїх сторінках в Instagram. Цього разу Микита показав кумедний кадр з коханою, на якому вони позують у цікавому місці.

Як видно, перед камерою мужній "холостяк" з'явився оголеним – на ньому тільки сірі шорти, навіть взуття немає. Звичайно ж фанатки не змогли не помітити ідеальне підтягнуте тіло красеня. А ось Даша на цьому знімку взагалі всіх здивувала – вона залізла на високу конструкцію і дивиться на нареченого, поки той її шукає. На ній легке біле плаття, яке майже не приховує помаранчевий купальник. У підписі до світлини Добринін написав: "А тепер гра "Допоможи знайти Дашу". Хто знайшов @kvittkova на цьому фото, відмічайтесь нижче у коментарях". Треба сказати, що фоловери красеня в захваті від цього фото, і почали його коментувати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, переможниця Холостяка поділилася тим, як в'є сімейне гніздечко

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, "Холостяк" Добринін показав свою обраницю у найвідвертішому ракурсі.

Також портал "Знай.uа" писав, що переможниця "Холостяка" показала весільне відео з Добриніним.