18-річна внучка Софії Ротару Соня Євдокименко, яка зараз навчається в Нью-Йорку, як і бабуся співає, а ще займається моделингом. Красуня зібрала понад 150 тисяч фоловерів у своєму Instagram, часто публікуючи в мережі яскраві кадри з повсякденного життя. Нещодавно юна співачка виставила нову серію чорно-білих кадрів, позуючи в шовковій сукні-комбінації, жакеті-оверсайз, і доповнивши образ масивної підвіскою.

"Rock n roll eyes, curious thoughts and a 🤍 of surprise.(Рок-н-рольні очі, цікаві думки і здивоване серце)", - трепетно підписала Євдокименко. Фолловери не пройшли повз: "Божевільна🔥😍💫", "Красуня💋💋💋", "Красуня Софія! Не всім бог дає таку красу.", "Одягла ночнушку і пошпарила в місто😂", "Така красуня, дуже подобаються волосся😍", "Красива)Гарного настрою", "Супер класний мейк,дуже подобається 💜".

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Нагадаємо, внучка Софії Ротару прикрасила нью-йоркську осінь української харизмою.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що внучка Софії Ротару закохала Манхеттен почуттям стилю.

Також портал "Знай.иа" писав, що внучка Софії Ротару відкрила осінній сезон в Нью-Йорку.