Зірка оскароносної стрічки "Паразити", південнокорейська акторка Ханні Лі потрапила під хвилю критики в мережі Instagram. Користувачі залишилися задоволені її поведінкою після отримання золотої статуетки.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу Super.

Ханні Лі та актори картини "Паразити", фото: Telegram-канал Super
Ханні Лі та актори картини "Паразити", фото: Telegram-канал Super

"В Кореї вміють знімати кіно, але, судячи з усього, не вміють веселитися. За це "образливе і непристойне" селфі з афтепаті "Оскара" зірку "Паразитів" Ханні Лі зацькували в соцмережах. У підсумку дівчині довелося видалити фото і викласти новий пост — з вибаченнями перед корейським народом. Той момент, коли Південна Корея як ніколи близька до Північної.", - пишуть у паблике.

Варто нагадати нашим читачам, що драма режисера Пон Чжун Хо "Паразити" на кінопремії "Оскар-2020" перемогла у чотирьох номінаціях з шести, в яких була представлена.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, роковий Джокер: як Хоакін Фенікс ледь не божеволів через роль.

Як повідомляв Знай.uа в мережу злили унікальне фото з Бредом Пітом під час церемонії вручення "Оскара".

Знай.uа писав, Любомир Левицький розповів про церемонію Оскар 2020, кого і чому не люблять в Голлівуді.