Онука знаменитого російського актора і співака Михайла Боярського Катерина активно веде свою сторінку в Instagram. Нещодавно 21-річна знаменитість похвалилася пікантною фотосесією, позуючи лише в коротенькій чорній міні-сукні з глибоким декольте, високими кедами і двома хвостиками на голові. Так, дівчина виставила напоказ жіночну фігуру і форми, однак викликала суперечки в мережі.

"Home party😼(домашня вечірка)", - лаконічно підписала Боярська. Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "Колгосп у всеозброєнні! Кеди-плаття))) Тільки не волайте всі, що це зараз модно!", "Гарна дівчинка!", "21 рік. . .!!!???🤦‍♀️", "красива )))нехай усміхнеться щастя і удача !!!", "Де красуня?", "КРАСИВА ДІВЧИНА НА ТАТА СХОЖА!!", "Ти ніжності небесної натхнення…💐😍", "Привіт принцеса", "Леді досконалість😍👍❤️🔥💣", "Сексі🔥🔥🔥🔥🔥".

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.