Відома українська співачка, солістка дуету "Неангели" Слава Камінська поділилася пікантним кадром з тренажерного залу. Фотографію артистка опублікувала у своєму Instagram-акаунті.

"Знову сіла на інтервальне голодування! Моє тіло - мій храм. На яких дієтах ви схудли кардинально?", - написала в пості Камінська.

В цей раз співачка фотографувалася перед дзеркалом у спортзалі, поруч можна побачити різні тренажери.

Так, на знімку Слава позує у відкритому спортивному топі і лосинах, що обтягують її струнку фігуру. Образ співачка доповнила яскравими фіолетовими кросівками з помаранчевою підошвою.

Слава Камінська в Instagram

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Напомним, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Слава Камінська поділилася в Instagram спільним фото з пластичним хірургом Едгаром Камінським. Вона зізналася, що останнім часом її директ завалений проханнями про поради з приводу особистого життя.

Також портал "Знай.uа" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.