Онука відомої артистки Софії Ротару 18-річна Соня Євдокименко – активний користувач Instagram, зібрала багатотисячну аудиторію, яку тепер часто радує яскравими фото і відео зі свого життя. Дівчина живе і навчається в Нью-Йорку, звідки і викладає знімки, так і в цей раз красуня показала незвичайний кадр, а в підписі до нього привітала фоловерів з Днем святого Валентина.

На фото можна побачити ідеальне обличчя Соні, що підсвічується блакитним неоновим світлом. На ньому яскравий макіяж, волосся красуні розпущене і покладені на плече, вона млосно дивиться в камеру, трохи відкривши губи. На ній видно чорний піджак, одну руку вона поклала на його комір. У підписі до фотографії модель написала: "Happy V Day ❤️". Фолловери дівчини не пройшли повз і почали активно засипати її компліментами і вітати у відповідь.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, онука Ротару вразила мережу красою і отримала благословення від Лагерфельда.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що юна племінниця Софії Ротару позбавила користувачів сну пікантним фото.

Також портал "Знай.uа" писав, що внучка Ротару побувала в зимовій казці і підкорила всіх миловидним личком.