Надя Дорофєєва та Володимир Дантес – творча пара, яка одружилася у 2015 році і часто радує фанатів яскравими фотографіями зі спільного життя. Так, наприклад, Вова вирішив привітати дружину з Днем святого Валентина і опублікував трепетне фото з нею у своєму Instagram. На цьому чорно-білому знімку стільки любові і ніжності, що фанати ледь не ридають.

На фотографії видно тільки частину обличчя Дантеса в профіль, тоді як Надя в купальнику пригортається до чоловіка і весело регоче. Її волосся розпатлане вітром і майже закриває очі, а усмішка ніби освітлює все обличчя. У підписі до кадру Володимир Дантес написав: "Кохання в очі потрапило". А Дорофєєва в коментарях залишила милі сердечка. А ось фоловери артиста завалили фото чоловіка і дружини смайликами, емодзі і коментарями, вітаючи пару зі святом закоханих.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Нагадаємо, чоловік Наді Дорофєєвої Дантес заінтригував новим проектом.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що чоловік Дорофєєвої показав, як витрачає її гроші.

Також портал "Знай.ua" писав, що чоловік Наді Дорофєєвої показав пікантне фото.