Донька скандально відомого екснардепа Михайла Добкіна 26-річна Алла – модель, благодійниця і блогер. Вона активний користувач Instagram, де часто радує фоловерів яскравими фото і відео зі свого насиченого життя. Нещодавно дівчина відпочивала на спекотних Мальдівах, де красувалася в різних купальниках, але незабаром повернулася і почала викладати вже тутешні знімки.

Так, на нових фото, які Алла показала в соцмережі, вона з'явилася в одному з модних київських закладів, куди прийшла в спокусливому образі. На ній коротке чорне плаття цікавого фасону, яке підкреслило ідеальну фігуру і оголило довгі стрункі ніжки у чорних босоніжках на шпильці. Волосся красуні розпущене і трохи розпатлане, а на її обличчі легкий макіяж. На першому фото модель стоїть обличчям до камери і млосно дивиться в кадр, а на другому – вона вже повернулася спиною і розглядає незвичайну картину.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новоржденного малюка.

Також портал "Знай.uа" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і зажадала крові.