Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила стильні кадри, кардинально змінивши імідж. Так, артистка замість облягаючих суконь, туфель на підборах і брючних костюмів приміряла рвані джинси, майку з глибоким декольте, масивні кросівки і яскравий бомбер срібного кольору.

"Більше яскравих фарб🌈
Кому вже літа і тепла?🥰", - поділилася настроєм Гросу. Фолловери не пройшли повз: "Крута🔥🤘Фотки👍😍 На всіх фотках, красуня😋❤️", "Красуня!🔥🔥", "Нічого собі, в такому образі я Вас ще не бачила, Вам круто так👍", "Красива і стильна ♥️👍🏻👏🏻😊", "Мені такий ваш стиль Аліночка найбільше до душі! Ви красуня!!!", "Вогонь 😍", "Як пацанка😅", "Йоу, Бджілка! 🔥🔥🔥".

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.