Популярна українська телеведуча, співачка і блогерка Регіна Тодоренко, яка одружена з російським виконавцем Владом Топаловим, часто радує шанувальників яскравими постами у своєму Instagram. В цей раз зоряна красуня похвалилася шанувальникам важливим досягненням. Виявилося, що весільне торжество Регіни і Влада удостоїлося звання кращого "зоряного" весілля за версією російського глянцю Wedding Magazine.

Тодоренко опублікувала весільне фото і відео, щоб похвалитися цією новиною. На знімку вони з чоловіком стоять обличчями один до одного, але трохи повернули голови в бік камери. На відео можна побачити весільний день, від одягання і фотосесії до самого торжества, яке проходило в Італії. У підписі до посту Регіна написала: "Вчора ми дізналися, що наше весілля стало кращим в номінації "Зіркове" за версією журналу @wedding_magazine_russia. Це, приблизно, як отримати "Оскар" у сфері організації найбільш довгоочікуваного свята в житті молодят". Шанувальники в захваті від цієї новини, і засипають пару компліментами і привітаннями.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.ua" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.