Відома українська телеведуча Катя Осадча частенько радує шанувальників в Instagram новими публікаціями. Зовсім недавно знаменитість виставила романтичне селфі з чоловіком Юрієм Горбуновим, з яким вони незмінно разом ведуть популярне шоу "Голос країни". Так, артисти зворушливо привітали свого маленького сина Івана з 3-річчям, влаштувавши маляті незабутнє свято у дитячому садочку в стилі популярного мультфільму "Свинка Пеппа". Варто відзначити, що найкумедніші фото з "вечірки" щаслива зіркова мама опублікувала в своїх Сторіс.

"Дякуємо Івасик, що вибрав нас своїми батьками. Наша гордість і наш герой! Три роки пролетіли, як мить.". - поділилася радістю Осадча. Фолловери залишилися в захваті, засипаючи малюка і його батьків привітаннями:"Вітаю! Нехай росте здоровеньким😍😍😍🎉🎉", "Вітаємо Івасика і батьків! Міцного здоров'я, нехай буде якнайбільше щирих людей поряд😘🤗", "Як мило!😀😀😀 З Днем Народження!❤", "класні😍 вітання❤️", "Батькам на радість😍😍😍", "Вітаю, хай росте здоровим 🙌", ""Солодка парочка".❤️❤️❤️", "Яка ви класна родина! Вітаю!".

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.