Відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новим знімком. Знаменитість виставила веселе відео з маленькими дітьми від колишнього шлюбу з пластичним хірургом Едгаром Камінським - 5-річним Леоном і 4-річною Лаурою. Так, малюки дали своє перше, хоча і коротеньке інтерв'ю на ранковому шоу телеканалу "Україна", розповівши, що в їх розумінні означає любов, коли можна зіграти весілля і як виглядає "друга половинка". Варто нагадати, що Слава і Едгар Камінські офіційно розлучилися 1 липня 2019 року після п'яти років шлюбу, який багато фанатів вважали ідеальним. Ініціатором розриву виявився чоловік зіркової красуні.

"Доброго ранку ❤️", - лаконічно підписала Камінська. Фолловери залишилися в захваті, не пройшла повз і зіркова подруга Слави, Леся Нікітюк: "😆❤️❤️❤️ Зацілувала💋", "Які вони в тебе солодкі !!!!😍😍😍", "Які ж милі дітки😍", "Які вони класні 😍", "Лаура, Ваша, шикарна баришня! Особливо коли пояснює, що таке любов 🥰", "Так мило😍😍😍. Ви прекрасна матуся і у вас чудові дітки. Усього вам найкращого ♥️♥️♥️", "Солодкі 😍😍😍😂❤️", "Супер дітки і мама ❤️🔥🔥🔥".

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.uа" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.