Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав кумедне відео, на якому показав, як їх з Примадонною маленькі діти Гаррі і Ліза розсікають по крутих схилах засніжених Альп. Так, артист похвалився успіхами малюків, які стали на лижі всього кілька днів тому, а також залишився у захваті від сонячної і теплої погоди. Варто відзначити, що Пугачова не поїхала з сімейством, але швидше не через якісь конфлікти, а через вік.

"Всього лише третій день катання, а у маленьких пиріжків такий прогрес! Гаррі і Ліза щастилі! Погода неймовірна! Просто спека!", - поділився радістю Галкін. Фолловери залишилися в захваті: "Классс!!😍😍", "👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽😍😍😍❤️які ж молодці !!!", "Чудова сім'я, обожнюю! 💕", "Як дітки добре катаються! Диво! Молодці))) 👏👏👏", "👍👍👍захоплююся!", "Красунчики!!!! Молодці!!! 👍👍👍😊", "От молодці! Такі сміливі, здається я б не змогла так 👍", "Молодці друзі👍 краса то яка 😊 ліпота".

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще