Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила нове чорно-біле фото, на якому позувала в дуже незвичайному вбранні, інтригуючи кліпом на хіт "Новий Рим", режисером якого став Алан Бадоєв. Так, артистка приміряла масивну пухнасту шубку і доповнила образ незвичайною об'ємною зачіскою.

"#НОВЫЙРим
🔥🔥🔥
😉😉😉
#Soonsoonsoon
@alanbadoev", - поділилася радісними новинами Лобода. Фолловери ж взялися обговорювати образ співачки, порівнюючи її і з Аллою Пугачовою: "гламурний кузя 😂🔥", "вау😅а ось це несподівано,вмієте ж ви нас🙈 дивувати", "ааааа як ми чекаааємо🔥образ дуже несподіваний😍", "Ну прям Пугачиха", "що за дика зачіска 🤤", "Волосся ульот😂", "Губатий жах 😂", "чи Вмієте здивувати 🔥але як завжди дуже круто і стильно 🔥🔥🔥", "Сучасна Жанна Агузарова🤔", "Прям Леді Гага🤣🤣🤣😉".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.