Алла Добкіна – 26-річна дочка харківського екснардепа Михайла Добкіна. Дівчина вже встигла вийти заміж і народити первістка, вона займається благодійністю, пропагує здоровий спосіб життя і часто радує фоловерів яскравими кадрами у своєму Instagram. Цього разу красуня показала незвичайне фото, а в підписі до нього заговорила про мрії, передає Politeka.

На фотографії, яку Алла зробила сама в машині, вона позує у цікавій чорній шубі, яка покриває все її тіло. Її волосся розпущене і трохи розпатлане, а на обличчі легкий макіяж, вона серйозно дивиться в камеру. У підписі до фото Добкіна написала: "У мене до вас серйозне питання. Ви щасливі зараз? Я хочу зрозуміти, скільки у мене тут щасливих людей. І друге питання: про що ви мрієте? Я хочу почитати і здійснити 1 вашу мрію, звичайно машини, квартири не обіцяю, адже щастя не в цьому. Щастя в емоціях". А фоловери кинулися обговорювати знімок в коментарях, засинаючи дівчину компліментами та побажаннями гарного відпочинку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новоржденного малюка.

Також портал "Знай.uа" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і зажадала крові.