Чоловік відомої української співачки, солістки гурту "Время і Стекло" Наді Дорофеєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість похвалився новим кліпом, досить голосно повернушвись в шоу-бізнес. Так, артист випустив кліп і пісню "Более или Менее" майже відразу після хіта "Теперь тебе 30", а слова і музику зірковому красунчику написала конкурсантка нацвідбору на "Євробачення 2020", яскрава Jerry Heil. Дантес також вирішив розповісти, як знімали кліп, показавши весь making-off, де у нього кидали різними предметами, підготовку до непростих моментів у гаражі Вови і закохані очі Наді Дорофєєвої, яка прийшла підтримати чоловіка на зйомках.

"Making-off непростого кліпу. Тут показані і репетиції у мене в гаражі і взагалі весь шлях, який ми пройшли з @leokolos і командою!", - поділився думками Дантес. Фолловери не пройшли повз, засипаючи красеня компліментами: "- по обличчю отримав😹", "Це просто збс🔥🔥🔥.Вова успіхів тобі.", "ВОВА, ти Справжній!!! 👍", "Шикарний тембр)Чекаємо🔥🔥👏", "Репетиція в гаражі це просто 🔥🔥🔥😂 особливо спів 😆", "Це чудово👏", "Круто!", "Колосальна робота!!! Ви молодець, Володимир!!! Якість 🙈❤️💖", "Цікаво, чи існують в природі люди, які не люблять Дантеса? Думаю ні".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.