Обраниця гумориста Євгена Петросяна Тетяна Брухунова часто ділиться фотографіями десертів. Ласунка викладає у соцмережі випічку, торти, тістечка. Підписники Брухонової спробували дізнатися більше про її вподобання і отримали несподівані відповіді.

Попри те, що молода дружина Євгена Петросяна намагається дотримуватися здорового харчування, водночас жінка зізнається, що обожнює солодощі. Під останнім фото з апетитним шматком торта "Пташине молоко" Брухунова написала:

Скріншот: instagram / bruhunova
Скріншот: instagram / bruhunova

"В далекі часи було прийнято серед молодих дівчат просити своїх шанувальників дарувати дивовижні подарунки. Чим специфічніший дар, тим більше шансів на серце юної красуні. І якщо дівчині хлопець не подобався, вона просила у нього пташине молоко, напевно знаючи, що це всього лише легенда, і він її не дістане, а значить, буде привід дати відмову. Бідні хлопці гинули в пошуках цього чарівного молока, але так його ніхто і не знайшов. Пташине молоко стало синонімом чогось особливого і рідкісного. Ось чому торт так називається", просвітила шанувальників знаменитість. Тетяна Брухунова

Коментатори поцікавилися у Тетяни, з чим вона воліє їсти десерт — з кавою або чаєм. На подив багатьох, Брухунова відповіла, що не п'є ні кави, ні чаю: "Я не п'ю чай і каву. Десерти не запиваю". А причиною такої категоричності назвала боязнь зіпсувати зуби: "Не люблю чай і каву. Не подобається. Та й сенсу псувати зуби не бачу. П'ю воду і фреші".

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Тетяна Брухунова, фото: instagram / bruhunova
Тетяна Брухунова, фото: instagram / bruhunova

Скріншот: instagram / bruhunova
Скріншот: instagram / bruhunova

Скріншот: instagram / bruhunova
Скріншот: instagram / bruhunova

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "бідний" пенсіонер Петросян виявився мільйонером, який скарб дістався коханці

Як повідомляв портал "Знай.ua", дружина Петросяна Брухунова вперше прокоментувала вагітність - вже більше 4-х років

Також "Знай.ua" писав, що молоду дружину Петросяна Брухунову запідозрили у вагітності, фото