Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила забавний чорно-білий кадр, на якому "зображена" на допиті з Ксенією Собчак. Так, відома телеведуча тримає фотографію Тілля Ліндеманна, намагаючись розвідати щось про їхні стосунки, адже прийнято вважати, що саме соліст Rammstein є батьком півторарічної доньки співачки, Тільди. Варто зазначити, що артистка давала відверте інтерв'ю Собчак кілька місяців тому, однак про можливий роман з Ліндеманном змовчала, посилаючись на якийсь "контракт".

Варто відзначити, що Тілль Ліндеманн випустив кліп "Till the End", який насправді виявився жорстким порно з самим виконавцем у головній ролі, а подивитися сію новинку можна лише на сайті для дорослих. Ця новина і наробила чимало галасу в соціальних мережах.

"🤷‍♀️🥱", - лаконічно підписала Лобода. Фолловери почали жартувати, не пройшла повз і сама Собчак, а також зіркові друзі: "А мені виявляється,личить форма😂😂😂❤️❤️❤️", "а далі було , цікаве німецьке кіно )))", "А ви міцний горішок, не розкололися 🤔", "Відчуття після перегляду "Обережно, Собчак" 😂", "«А Вас, Лобода, я попрошу залишитися»🥴🤫", "Ну, нарешті . Було б дивно якщо б після такого кліпу була тиша", "Коли всі питають про той самий кліп 🤣", "Шикарно!!! 😍🔥👍🏻", "Актуалочка пішла😂😂😂".

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.