Популярна російська актриса, дружина коміка Гаріка Харламова Христина Асмус частенько радує шанувальників у соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість виставила ранкове селфі, поїдаючи на сніданок доширак. Так, артистка не раз відзначала, що дуже любить жирну і не дуже корисну їжу, що не заважає їй виглядати стрункою. Також Христина розповідала, що їх з Гаріком маленька донька Настя вживає корисні проукти, наприклад, супи, овочі або фрукти.

"До і після ширак 🤪🍝", - пожартувала Асмус. Фолловери не пройшли повз: "🤟🏻😄 слава богу, що не я одна, іноді їм цю смачну гидоту 🤪", "А ти всі спеції додаєш чи ні?😊", "Їжа богів🤣", "Суп вогонь 🤘коли поряд немає дружини 😂", "Кріс, ти прекрасна!)) Навіть з дошиком 😁👍", "Мої студентські обіди)))) запах сшибав з ніг))))", "Дуже популярна їжа 🥘 👍приємного апетиту 😋😋😋", "Наша людина👍", "Красива 😍", "Гаріку догану!", "Ліки після хорошої гулянки🤕", "Доширак і кола! Пробувала? Ідеальний варіант".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.