Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно 49-річна знаменитість побувала на музичному шоу виконавців Альоші і Влада Дарвіна, давши невелике інтерв'ю Катерині Осадчій і програмі "Світське Життя". Так, артистка зробила спільний кадр з телеведучою, позуючи в незвичайному вбранні, проте думки шанувальників сильно розділилися, адже більшість дорікнули Ірині в пластичних операціях.

"Зірки на романтичній хвилі😍 Гості на найяскравіші моменти музичного шоу від Влада Дарвіна та Альоші - незабаром у «Світському житті»!", - йдеться на офіційній сторінці "Світське Життя". Фолловери не пройшли повз: "На першій фотці співачка, забула як прізвище? У неї скоро не залишиться носа🙈 залишиться у пластичного хірурга", "Білик жахливо виглядає,зробила з себе потвору.Катюша найкрасивіша і природна.👍", "Від Білик вже нічого не лишилось.Все лишилось у хірургії😢", "Я думала, що це Білик обколота ботоксом".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.