Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила пікантний кадр з красунчиком, випустивши нову композицію "Арестован" і інтригуючи кліпом на неї. Так, партнером артистки виявився незмінний актор Роман Полянський, з яким Аліна вже знімалася в пристрасних роликах на пісні "Вова", "Брудні танці" та інших. Також парочці часто приписуваои роман, незважаючи на те, що зіркова красуня заміжня за бізнесменом Олександром Комковим.

"Друзі, вже в цей четвер відбудеться довгоочікувана прем'єра кліпу на мій новий сингл #АРЕСТОВАН. Знаю, як багатьом полюбився наш тандем з Ромою Полянським, мої роботи з ним до сих пір залишаються обговорюваними і бажаними. Ми вирішили не зупиняти нашу співпрацю. Скоро ви станете свідками нової не менш захоплюючої історії. Вгадайте в яких образах ми постанемо в новому кліпі?😉❤️", - поцікавилася Гросу. Фолловери не пройшли повз, відповідаючи артистці в коментарях і все-таки припустивши, що парочка зіграють ролі Бонні і Клайда.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.