Відома українська телеведуча Алла Мазур, яка зараз веде боротьбу з онкологічним захворюванням, порадувала шанувальників "інсайдом". Відомо, що телеведуча не може натішитися з того, який у неї є колега. За словами Алли фотограф Ростислав Ріпка її улюблений майстер.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Алли Мазур в мережі Instagram.

Публікація Алли Мазур, Instagram
Публікація Алли Мазур, Instagram

"Поки наш чарівник - і за сумісництвом улюблений фотограф ведучих ТСН — Ростик Ріпка готує свій особливий і таємничий проект Harcourt-inspiration, покажу вам трохи секретів. Це — лише крапля настрої, яку зловила мій улюблений і такий же неперевершений гример Юля Волинська ну скажіть, - теж майстер кадру, правда? Але в результаті повинно бути взагалі-то унікальне.", - підписала публікацію Алла Мазур.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, хвора на рак Алла Мазур отримала найкращий подарунок - "Ковток радості".

Як повідомляв Знай.uа Алла Мазур різко відповіла кривдникам за фейк про свою пухлину: "Хтось вирішив пограти з моєю хворобою".

Знай.uа писав, ведуча "Факти" на ICTV Олена Фроляк розповіла, як вперше потрапила на телебачення.