Відома українська телеведуча Катя Осадча частенько радує шанувальників в Instagram новими публікаціями. Зовсім нещодавно знаменитість виставила романтичне фото з чоловіком Юрієм Горбуновим, з яким вони незмінно разом ведуть популярне шоу "Голос країни". Так, артисти позували в затишній домашній обстановці на тлі каміна лише в піжамках з келихами вина, показавши, як проводять зимові вечори.

"Зимові вечори біля каміну ❤️", - поділилася радістю Осадча. Фолловери залишилися в захваті, адже обожнюють стежити за закулісним життям парочки: "Чудесне місце вашого щасливого теплого дому♥️🔥💫", "Тепло навіть від фото 👍", "Таке затишне фото", "Як романтично❤️", "Всім би таку любов)", "Як це мило🙏💕", "Так затишно♥", "Затишне фото 🧡", "Сімейна ідилія!!! Заздрю!❤️❤️", "Кохайте і будьте коханими...💋💋💋💋", "Прекрасні😍", "Зворушливе,милі фото.❤️👏🔥", "Як романтично! Атмосферне фото🤩", "Безмежного кохання ❤️❤️❤️", "Клас❤️❤️👍👍👍👍😍😍😘😘", "Романтик❄️❄️❄️❄️".

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.