Відома російська телеведуча Юлія Барановська прокоментувала чутки навколо її "відносин" з чоловіком Примадонни, гумористом Максимом Галкіним.

Так, цей зв'язок Барановської з Галкіним приписують вже не один рік. Нещодавно на просторах мережі та в російському шоу-бізнесі почали розповсюджуватись нові чутки про те, що нібито ведуча стане мамою в четвертий раз. А вагітна телеведуча саме від Галкіна.

У свою чергу Барановська досить емоційно відреагувала на ці плітки та заявила, що такі мерзенні новини читає вже другий рік поспіль. До того ж, відносини їй приписують не тільки з гумористом.

У програмі "Люди говорять з Лаурою Джугелия" вона зізналася, що її подібні новини дратують. А плітки щодо вагітності від Галкіна вже переходить всі рамки пристойності.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Це жахлива історія, просто принаймерзенніша, мені самій було соромно за це, за те, що вони пишуть… Від Галкіна вагітна, ще щось…", - обурилася знаменитість.

Також вона сказала, що у людей із середовища шоу-бізнесу на подібні новини стійкий імунітет.

А от у тих, хто далекий від такої "творчої каші" такі новини можуть викликати шок, так як більшість вірить у подібну нісенітницю.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Максим Галкін вибачився перед колишньою солісткою групи "Міраж" Наталією Гулькиной.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Максим Галкін виклав фотографію своєї дружини Алли Пугачової поруч з дітьми, близнюками Гаррі і Лізою.

Також "Знай.ua" писав, що Алла Пугачова показала, чим займається з Максимом Галкіним у ліжку.