Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram новий пост. Знаменитість виставила спільний кадр з гарячим красенем, який виявився її колишнім підопічним на шоу "Голос", Уку Сувісте. Так, артистка і чоловік позували, стоячи поруч в гримерці, а Кароліна повідомила новину, яка дуже її потішила - виявляється, виконавець буде представляти рідну Естонію на "Євробаченні 2020". Також Ані згадала, як отримала "срібло", представляючи Україну на "Євробаченні" в далекому 2008 році.

"Як же я рада, що учасник з моєї команди в проекті 🎤 «Голос» - Уку Сувісте - став переможцем естонського національного відбору і представлятиме свою країну на конкурсі «Євробачення - 2020» в Роттердамі!
Від усієї душі бажаю перемоги! 🤞🏻
Представляючи Україну в 2008 році і здобувши срібло, особливо розумію, як хвилююче і відповідально бути голосом своєї країни!
Пишаюся тобою, @ukusuviste! Удачі і везіння тобі і всій команді @fkirkorov @dimitriskontopoulos, @iliaskokotos. Все вийде!", - поділилася емоціями Лорак. Фолловери не пройшли повз, засипавши зіркову красуню різними коментарями.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще