Онука відомої української співачки Софії Ротару Соня Євдокименко активний користувач Instagram, зібрав багатотисячну аудиторію, яку зараз часто радує яскравими фото і відео. Красуня, як її бабуся, займається музикою, пробує себе як модель, а також навчається в Нью-Йорку, звідки і викладає фотографії в мережу.

Так і в цей раз Соня показала фоловерам стильний вуличний кадр, зроблений на П'ятій авеню. Як видно, дівчина зображена в русі, на прогулянку вона вийшла в чорному траурному" вбранні – на ній вузькі скіні і пуховик, а на ногах масивні черевики на шнурках. Волосся красуні зібрані в тугий пучок, а на її обличчі легкий макіяж і зосередженість. В очі кидається об'ємна жовта сумка, яка додає цьому фото яскравий акцент. У підписі до фото Соня загадково написала: "На завданні". А шанувальники почали обговорювати нове фото Соні, засипаючи її компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, внучка Ротару вразила мережа красою, і отримала благословення від Лагерфельда.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що юна племінниця Софії Ротару позбавила користувачів сну пікантним фото.

Також портал "Знай.иа" писав, що внучка Ротару побувала в зимовій казці і підкорила всіх миловидним личком.