Голлівудському актору Тому Крузу заборонили залишати італійську Венецію, в якій ввели карантин через підозри зараження небезпечним китайським коронавірусом Covid-19. Як відомо, знаменитість і члени творчої команди працювали в Італії над майбутнім фільмом франшизи "Місія нездійсненна-7".

Наголошується, що через перебування в епіцентрі поширення коронавірусу Тома Круза і його знімальну команду відправили на карантин у найкращий готель Венеції, пише BBC.

Том Круз, фото YouTube / TBS
Том Круз, фото YouTube / TBS

Так, Круз знаходиться там вже більше тижня, щоб зняти кілька епізодів кінострічки, зокрема на гондолі і на тлі відомих пам'яток. Однак після спалаху коронавіруса в Італії зйомки фільму довелося призупинити, а всіх зірок – ізолювати від світу. За попередньою інформацією, ніхто з членів знімальної команди не інфікований, в тому числі і зірковий актор.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, що в мережі показали уроки державного управління в Сінгапурі щодо ситуації з коронавірусом.

Як повідомляв портал Знай.uа, угорський лоукостер Wizz Air прийняв рішення значно скоротити кількість авіарейсів в Італію через поширення небезпечного коронавіруса.

Також портал Знай.uа писав, що громадянку України з круїзного лайнера Diamond Princess, який 14 днів перебував на карантині в порту Японії через коронавірус, лікарі змогли вилікувати і виписали з лікарні.