Актриса студії "Квартал-95" і "Жіночий квартал", а ще багатодітна мама Олена Кравець час від часу балує публіку новими фото і відео в своєму Instagram. Знаменитість зворушила фанів пікантним вбранням, пише Politeka.net.

Артистка поділилася свіжим фото в своєму мікроблозі в Instagram, на якому постала в чудовому брючному костюмі кремово-бежевого відтінку, відверте декольте піджака якого викликає бажання дивитися на цю красу вічно.

Кравець, скріншот з Інстаграм

Усміхнена Кравець позувала в фотозоні "Ліги сміху", розповівши в підписі до знімку про свій весняний настрій. Артистка поділилася милими "секретиками-ритуалами".

"Обряд до приходу весни. 1. Зігріти серце на Лізі сміху. 2.Стояти, розтягуючись в усмішці і викликати сонце в чарівному «сонячному» костюмі. 3. В кишеню покласти кілька жовтих кульок молодої мімози, понюхати пелюстку тюльпана, закрити очі і згадати себе в дитинстві: у гумових чоботях і нарешті без шапки!) Все. Чекати весну. Вона в дорозі. Я дізнавалася;) p.s. А я завтра продовжу чаклувати в Сніданку на 1+1 о 9.10. До зустрічі))", - написала Олена в соцмережі.

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Фолловери ж залишилися в захваті від весняного образу Кравець, а також засипали знаменитість компліментами у коментарях.

"Як же її милість і ЖІНОЧНІСТЬ вкрай ШКАЛИТЬ !!!", "ОМГ 😍😍😍 яка гарна 🔥очей не відірвати 💞 ви просто ВАУУУУУУ ❤️", "Так ви Оленка взааааагалі не змінюєтеся.так тримати!!!!!!! Лю!!!!!!!!!", "Супер! Ви найкраща! Я Вами пишаюся! 🎉❤🎉💚🎉", "Ти краще і красивіша ніж Лєнка Зе", "Ох, нічого собі!😍😍😍 Ура!❤️ Ви, як завжди неймовірна😻 Дуже сильно люблю❤️", - коментують користувачі.

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Нагадаємо, Кравець з "Кварталу 95" зі сльозами на очах попросила українців про допомогу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кравець показала народну любов до Кварталу 95.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кравець з "Квартал 95" знялася в гарячій фотосесії.