Популярна українська співачка Maruv, яка свого часу виграла Нацвідбір на Євробачення, але так і не поїхала через скандал навколо виступів у Росії, активно веде свою сторінку в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила компрометуючий кадр і заінтригувала шанувальників новим треком під назвою "Нова сила кицьки". Так, артистка приміряла ляльковий образ, позуючи з ніжно-рожевій перуці і відвертому облягаючому вбранні кольору фуксії з жуйкою у роті.

,"@shlakoblochina is coming 🔥
Вже цієї п'ятниці! Всіх малят з наступаючим 8 березня 💋", - поділилася емоціями Анна Корсун. Варто відзначити, що Шлакоблочина - це ще один псевдонім співачки, який вона називає своїм "альтер-его" 18+". Фолловери не пройшли повз: "Шикарне фото😍 Слів немає чудова 🔥😍👍", "Рожева Маруф🤭😲😲😲🧐 коли б таке було🧐🤣🤣🤣🤣🤭😲", Всі чекаємо «рожеву кицьку» 😉😁👍", "BARBIE DIVA 💁🏼‍♀️ 🖤", "От тобі і кисуня", "Брітні Спірс на мінімалках😁", "Прикольно ???💫💫💫💫", "Викликаю поліцію моралі", "на Лоліту схожа.".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, MARUV зробила жорстку заяву з приводу Євробачення, не це хотіли почути від неї українці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова грудьми встала за MARUV.

Також портал "Знай.uа" писав, що організатори Євробачення пообіцяли жорстке покарання для України за витівки MARUV.