У модному конференц-холі "Chalet Equides" під Києвом пройшла церемонія нагородження премії "Золота рукавичка". Відомі українські артисти, актори, спортсмени і телеведучі були нагороджені статуетками за найвідвертіші і сенсаційні відповіді в інтерв'ю ведучій Ганні Буткевич в її авторському бліц-шоу "Без Гриму". В цей же день там відбувся благодійний аукціон. Гостей свята розважали виконавці, серед яких були і скандальні сестри Anna-Maria.

Сестри ANNA MARIA
Сестри ANNA MARIA

Сестри, які оскандалилися своїм виступом на торішньому Нацвідборі на "Євробачення", вийшла на сцену, традиційно, в однакових вбраннях. На них чорно-білі широкі штани цікавого візерунка і золоті топи без бретелей. Також у близнят однакові зачіски і прикраси, вони все роблять в унісон. Судячи з відео з вечірки, на церемонію зібрався весь український бомонд, був навіть мер Києва Віталій Кличко.

Нагадаємо, Повалій, Лобода і ANNA MARIA втекли в Росію в найважливіший для України день.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Притула жорстко висловився про ANNA MARIA на "Новій хвилі".

Також портал "Знай.ua" писав, що скандальні ANNA MARIA представили Україну в російському Сочі.