Популярна українська співачка Maruv, яка свого часу виграла Нацвідбір на Євробачення, але так і не поїхала через скандал навколо виступів у Росії, активно веде свою сторінку в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила компрометуючий кадр і заінтригувала шанувальників новим треком під назвою "Новая сила киски", а також міні-альбомом "Fatality". Так, артистка презентувала відверту обкладинку даного творіння, засвітивши оголені сідниці крупним планом в яскраво-рожевих еротичних стрінгах і панчохах.

"Нова сила кицьки" і передзамовлення ЄР "Fatality" на всіх цифрових майданчиках.
Посилання в профілі 🐱", - поділилася новинкою Анна Корсун. Варто відзначити, що Шлакоблочина - це ще один псевдонім співачки, який вона називає своїм "альтер-его 18+". Фолловери не пройшли повз, критикуючи співачку: "Марув навіщо ти опускаєшся до цього рівня? Ти виросла до світового рівня і це явно не твій рівень", "Від інтелігентної провокації залишилася лише провокація. Втрачено.", "Із зірки світового масштабу стрімголов у порноактриси) Що поробиш: можна вивезти дівчину з села, але село з дівчини не вивести🤨", "Трееееш 🤢👎 Maruv це не твій рівень 👎 2 з 10", "Шанував проект Марув, а тут і жопа мерзенна і фото таке ж.".

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, MARUV зробила жорстку заяву з приводу Євробачення, не це хотіли почути від неї українці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова грудьми встала за MARUV.

Також портал "Знай.uа" писав, що організатори Євробачення пообіцяли жорстке покарання для України за витівки MARUV.