Відома українська співачка і продюсер Наталя Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила стильне свіже фото з вечірки святкування 25-річчя журналу "Наталі", заінтригувавш новими сюрпризами. Так, артистка позувала в яскраво-синьому лаковому платті-пальто і високих червоних ботфортах, грайливо оголивши плечі.

"Вітаю з 25-річчям «Наталі» @natalimagazine!
Сьогодні була чудова вечірка. Чекайте на подробиці в найближчі дні, там було багато сюрпризів!", - поділилася радістю Могилевська. Фолловери не пройшли повз: " Стильненько!!!!!", "Красуня😍", "Вау!! 😍", "Як завжди, бездоганна😍", "Вау! Яскрава, ефектна, супер!❤️🔥", "Стильно! Вау! Дуже личить! 🔥", "Шикарна леді❤️", "Красуня", "Закос під Тіну?❤️", "Наташа.. Красуня... 😍", "Шик 🔥", "Ухти!!!!!!! Ось це красуня!!!!😍😍😍👏👏👏🔥🔥🔥", "Прекрасна😍", "Наталочко!Ви-чудово виглядаєте!)Як завжди!", "👏 Стиляга😉🔥".

Популярні новини зараз
Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Напомним, Могилевська шокувала шанувальників дивним увлечением.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".